Om oss

Drömmen om Jenilin startade i Januari 2021 av två systrar, redo att ta sig an något dom aldrig tidigare gjort. Med en arbetskarriär inom e-handel och marknadsföring började planer smidas om att skapa något eget. Resultaten landade i en e-handel med inriktning mot inredningsdetaljer. 

Hos Jenilin hittar du hållbara inredningsdetaljer för hemmet. Det ska vara enkelt att shoppa med gott samvete, både när man tänker på miljö och hela arbetskedjan som lett fram till att produkten hamnar i dina händer. Genom att byta ut textiler och inredningsdetaljer kan du förvandla hela hemmet, utan att byta ut tunga möbler.

Jennie och Linda Ekman, grundare av Jenilin

Två systrar

Jenilin drivs av två systrar som heter Jennie och Linda. Efter timmar av brainstorming vid köksbordet var det från våra namn som bolagets namn skapades. De tre första bokstäverna i bådas namn som binds ihop med ett "i" och som också står för interior. 

Linda är en utbildad marknadsförare som har många års erfarenhet inom branschen. Jennie har en utbildning inom e-handel bakom sig och har arbetat inom området i olika roller. 

Tillsammans ser vi fram emot att skapa en inspirerande plats på nätet, där du enkelt kan klicka hem nya inredningsdetaljer som förvandlar ditt hem på ett ögonblick. Vare sig du vill inspireras och ändra smådetaljer, eller önskar få ett helt nytt rum serverat i din favoritstil.

Organisationsnummer: 559309-0136