Jenilins-julklappsguide.2021

Jenilin’s julklappsguide

Årets mysigaste högtid närmar sig med stormsteg. Många förknippar julen med stress. Det ska julbakas, julklappar ska införskaffas och maten inhandlas. I ett försök att minska julstressen något har vi samlat ihop lite julklappsförslag som finns här hos oss på Jenilin. Klicka hem julklapparna i god tid, så att ni garanterat hinner få dom innan julafton. Dessutom kan ni stryka en sak på ”att göra”-listan redan nu.

Julklappar under 100-kronor.

I vår familj har vi sedan några år tillbaka skippat julklappar till oss vuxna, utan köper istället tre julklappar var till julklappsspelet. En vanlig gräns är 100-kronor, på den gränsen föreslår vi två av våra bästsäljare:

Jenilin-julklappstips.100kronor

Många äger vanliga glasunderlägg, men ett snyggt underlägg till vinflaskan glöms ofta bort. Därmed en perfekt present! Dessutom finns det matchande triveter och glasunderlägg om du vill ge bort ett helt kit. 

Kronljus är perfekt för julklappsspelet. Det väger litegrann, har en neutral form på förpackningen och är en förbrukningsvara som alltid går åt. Allra helst under vinterhalvåret. Vem skulle inte bli intresserad av vad som döljer sig i ett sånt paket? Här kommer det armbågas!

Julklappar under 200-kronor.

Höjer vi prisgränsen något föreslår vi fler slags förbrukningsprodukter, dofter eller smakupplevelser i form av te.

Jenilin-julklappstips.200kronor

Five Oceans produkter är något både vi själva och våra vänner har fallit pladask för. Luktar otroligt gott, rengör och är samtidigt snällt mot miljön. Ytterligare ett plus? Tillverkas i Sverige! Förbrukningsvaror är ett säkert kort när man inte ska köpa till en specifik person eller vet vad personen i fråga behöver. Går alltid åt, och tar inte upp så mycket plats i hemmet.

Nämn en person som inte älskar härliga dofter? Ge bort detta i form av doftpinnar eller en spännande refill från Candelize. Med refillen får gåvomottagaren användning av gamla burkar eller tidigare ljushållare. Ett dubbeltips är att själv skapa ett personligt doftljus. Skapa ljuset själv genom att fylla på en behållare och ge bort. Ett sätt att göra presenten lite mer personlig.

Julklappar under 400-kronor.

Här föreslår vi mindre inredningsdetaljer som gör stor skillnad men inte tar upp så mycket plats. Lyxiga linneservetter, servettringar eller nya kökshanddukar. Mer unikt? En snygg bricka från Jenilin. Våra brickor görs i en viss upplaga, när dom är slutsålda tas dom inte in igen. Utan då satsar vi på nya mönster och färger till kommande säsong. 

Jenilin-julklappstips.400kronlr

Julklapp till specifik person.

Alla julklappar ovan funkar till vilken vuxen som helst. Är du däremot på jakt efter något dyrare föreslår vi ett lyxigt handduk- eller lakanset. Köp i en neutral färg eller en färg som du vet passar personen färgpalett i hemmet. Maxime är en lite tjockare handduk som är rena drömmen under kallare månader. Soul är en bäddtextil gjord i underbar bomullssatin.

Jenilin-candelize.julklapp

Bonustips: ska du iväg på glöggmingel eller liknande innan självaste julafton? Köp NABO’s fantastiska julkaffe som gå iväg-present. Två kaffesorter som passar perfekt till julafton, som dessutom kommer i en kartong som går att använda till mindre förvaring. Gillar personen inte kaffe? Vintertéerna från NABO är lika fantastiska. Dom kommer dessutom i en fin liten plåtburk som går att använda till téer, kakor eller mindre förvaring när téet är uppdrucket. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar