Inspireras av Jenilin's julkampanjer

Inspireras av Jenilin's julkampanjer

Julkänslan har infunnit sig hemma hos Jenilin. Mitt i allt julbak, julsånger, glöggmingel och annat mysigt som decembermånad för med sig vill vi i år både inspirera och underlätta dina julklappsinköp. Vi har därmed satt ihop olika julklappskit som passar många vuxna. Till julklappsspelet går det bra att dela upp produkterna i flera olika julklappar. 

Kampanjerna pågår fram tills den 20:e December, så att du hinner få hem din beställning innan julafton. Rabatterna läggs automatiskt till i kassan. Observera att produkterna säljs styckvis och inte i en presentförpackning. Köp gärna till ett smidigt inslagnings-kit.

Julkampanj hos Jenilin på Candelize

Candelize-duo för 559kr

Köp ett doftljus och få en refill för endast 60 kr. Denna duo innebär att du får 140 timmars brinntid med en magisk doft som har blandats ihop ute på Lidingö. Har du inte provat en refillpåse tidigare är det hög tid att göra det nu, det är ett enkelt sätt att återanvända sina gamla ljusbehållare och få testa olika fantastiska dofter. 
Läs mer om dofterna inne på produkten. Rabatten läggs till automatiskt i kassan när du väljer ett doftljus och en refill. 

Julkampanj på Formgatans underlägg

Kork-set för 199kr 

Glasunderläggen i kork från Formgatan är en stor favorit. Tillsammans med ett vinunderlägg i samma kollektion har man en given kombo som gärna får ta plats på bordet. Den perfekta presenten till vem som helst, och på julrimmet kan du gå loss med ordet corkey. 

Finns i färgerna smoked och dekorerad kork. Formgatans korkkollektion innehåller dessutom karottunderlägg om du sedan vill bygga vidare på din kollektion. 
Rabatten läggs till automatiskt i kassan när du väljer ett vinunderlägg och glasunderlägg. 

Handvårdsduo 25%

Vi kör en favorit i repris - köp en handtvål och en handlotion och få 25% på båda produkterna. En duo som alltid behövs, vilket gör det till en perfekt present för den som redan har allt. 

Julkampanj på servettring och linneservett

 

 

 

Serveringskit 4-pack för 549kr

En linneservett klädd i en servettring är allt som krävs för att middagsdukningen ska kännas lyxig. Välj valfri linneservett med en valfri servettring för att ta del av detta erbjudande. Rabatten läggs till automatiskt i kassan. 

 

 

 

 

 

Exklusivt doftset för 299kr

Pure Senses kollektionen från Himla har en lågmäld exklusiv doft. Köp doftpinnarna tillsammans med en tvål från samma kollektion för ett riktigt bra pris. En doftduo som ser till att hemmet doftar ljuvligt, där doften förstärks medan händerna tvättas. 

Julkampanj hos Jenilin på Five Oceans

Tre Five Oceans-paket vi alla behöver

Five Oceans är ett varumärke vi själva och alla vi känner har fallit pladask för. Miljövänliga produkter som är snälla både mot oss och miljön, kan det bli bättre? Ja, kanske att produkterna dessutom luktar magiskt. Dessa tre paket ger dig ett magiskt tillfälle att prova produkterna själv, eller ge bort till någon du tycker om. Förbrukningsprodukter är dessutom perfekt till julklappspel med vuxna. Ett bonustips är deras Fabric Freshener. En produkt du inte insett att du behövt förrän du haft en. 

Köksduon består av en handtvål och diskmedel för endast 249kr.Läggs automatiskt till i kassan.
Five Oceans trio innehåller ovanstående men med en handlotion till. Du hittar kitet här.
Det ultimata kökskitet består av en köksspray, diskmedel, handtvål och 2-pack disktrasor från Culina Fina. Kitet hittar du här

Och sist men inte minst... 25% på våra Jenilin-produkter!

Våra egenproducerade produkter finns endast hos oss på Jenilin och har självklart tillverkats i Sverige. Välj mellan någon av våra tre olika brickor eller våra glasunderlägg. 

Jenilin-brickor i snön kampanjbild

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar